Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.04.2021
Nový článek blogu
V novém článku se věnujeme organizaci času maminek. Chcete být nedokonalá odpočatá máma nebo dokonalá utahaná fúrie? :-D  Článek si přečtěte zde.   číst celé
09.02.2021
Připravujeme blog
Nejsme jen e-shop, ale také rodiče. Máme tedy zkušenost s výchovou dětí a víme, s čím vším se jako máma a táta při péči o dítě "potýkáte". V chystaném... číst celé
09.01.2021
Buďte s námi ve spojení
Našim ratolestem se věnujeme také na sociálních sítích. "Potkávejme se" na Facebooku a Instagramu a nepropásněte tak nové články našeho blogu, informa... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
16.07.2021
Soutěž o plyšáka Pikachu
Kompletní pravidla soutěže o plyšáka Pikachu číst celé
07.04.2021 Maminka
Nedokonalá odpočatá máma vs. dokonalá vyčerpaná fúrie
To, že mateřskou dovolenou mohl nazvat „dovolenou“ jedině ten, kdo viděl 24/7 péči o dítko tak jedině z rychlíku, nebo z roztomilých fotek Anne Geddes... číst celé
Rozvíjejte (nejen) vaše miminko
Vaše miminko si 9 měsíců dopřávalo příjemné přítmí maminčina bříška. Jeho zrak je tedy nejméně rozvinutým smyslem. Jak tedy s miminkem zrak trénovat? ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kontaktní údaje

Ing. Vendula Pěluchová
+420 777 69 69 20
info@nase-ratolesti.cz
IČ: 74698427

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vividmarketing.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz