Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.04.2021
Nový článek blogu
V novém článku se věnujeme organizaci času maminek. Chcete být nedokonalá odpočatá máma nebo dokonalá utahaná fúrie? :-D  Článek si přečtěte zde.   číst celé
09.02.2021
Připravujeme blog
Nejsme jen e-shop, ale také rodiče. Máme tedy zkušenost s výchovou dětí a víme, s čím vším se jako máma a táta při péči o dítě "potýkáte". V chystaném... číst celé
09.01.2021
Buďte s námi ve spojení
Našim ratolestem se věnujeme také na sociálních sítích. "Potkávejme se" na Facebooku a Instagramu a nepropásněte tak nové články našeho blogu, informa... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.04.2021 Maminka
Nedokonalá odpočatá máma vs. dokonalá vyčerpaná fúrie
To, že mateřskou dovolenou mohl nazvat „dovolenou“ jedině ten, kdo viděl 24/7 péči o dítko tak jedině z rychlíku, nebo z roztomilých fotek Anne Geddes... číst celé
Rozvíjejte (nejen) vaše miminko
Vaše miminko si 9 měsíců dopřávalo příjemné přítmí maminčina bříška. Jeho zrak je tedy nejméně rozvinutým smyslem. Jak tedy s miminkem zrak trénovat? ... číst celé
18.02.2021 Mateřství
Nastávající maminko, připrav se I.
Ať už čekáte první děťátko, nebo jste "zkušená" mamina, určitě máte plnou hlavu toho, zda máte vše pro sebe a své miminko připraveno, jakmile se vrátí... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.


 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů
  1. Ochrana osobních údajů e-shopu www.doplnkydomova.cz
    1. Společnost Ing. Vendula Pěluchová., se sídlem Dolní náměstí 20/6, Opava 74701 IČ 74698427, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Vendula Pěluchová, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Chat Smartsupp a videonahrávky Smartlook, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@nase-ratolesti.cz 

    6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nase-ratolesti.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
        • Chat Smartsupp a videonahrávky Smartlook, provozované společností Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kontaktní údaje

Ing. Vendula Pěluchová
+420 777 69 69 20
info@nase-ratolesti.cz
IČ: 74698427

Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vividmarketing.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz